2.2-5.5 kW teljesítményű csavarkompresszor

rotary-csavarkompresszor

Ingersoll-Rand gyártmányú ékszíjhajtású 2.2-5.5 kW-os Rotary csavarkompresszor. Hűtveszárítóval is elérhető.

CE minősítéssel rendelkező gép.

Érdekel ez a termék, ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Bizonyított megbízhatóságuknak, egyszerű üzembe helyezésüknek, karbantarthatóságuknak és rendkívül halk zajkibocsátásuknak köszönhetően, az Ingersoll-Rand csavarkompresszorok az ipar legkedveltebb sűrített levegő forrásai. A csavarkompresszorok előnye a dugattyús kompresszorokkal szemben: a dugattyús kompresszorok csak szakaszosan működhetnek, a csavarkompresszorok folyamatos üzeme biztosított. 

Főbb jellemzők:

Standard 400V/3 fázis /50Hz elektromotorral. A 2.2 kW-es 1 fázisú kialakítással is rendelhető. A 2.2kW-os  nyomáskapcsolóval (DOL), a 4 és 5.5 kW teljesítményű gépek csillagdeltával (S/D) indíthatóak (az indításhoz 3×32 amper szükséges). Elektro pneumatikus vezérléssel, kontrol panellel, nyomásmérő órával, digitális üzemóra számlálóval, beépített vészjelzővel, vészleállító gombbal, 200 literes standard fekvő tartállyal,  szerelt gép.

Opciók:

4 és 5.5 kW teljesítményű gépek hűtveszárítóval (TAS) rendelhetők, csillagdelta indítással. A hűtveszárítót olyan helyekre ajánljuk, ahol kiemelten fontos a tiszta levegő. A hűtveszárító a kondenzátum 99%-át kiveszi a levegőből. 

1 fázisú opció a 2.2kW-os teljesítményű gépeknél. 

Alkalmazási terület:

Kialakítása alkalmassá teszi autószervizekbe, szerelőműhelyekbe, kisebb feldolgozó üzemekbe történő elhelyezését, folyamatos, akár 24 órás üzem biztosítására. 

Előny: 

  • Ultra Cooland Olajjal feltöltve, használatra készen kerülnek átadásra
  • Garanciális időn túl teljes körű szervizszolgáltatás
  • Alkatrészellátás

Garancia: 1 év

Részletes műszaki információ a lap alján található táblázatban.

Terméktájékoztató letöltése »

Gyártó: Ingersoll Rand      Még több termék »

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Üzenetküldés:
info@mimiko.hu

2.2-5.5 kW teljesítményű csavarkompresszor és műszaki paraméterei

2-2-5-5kw-csavarkompresszor

Figyelmébe ajánljuk

rs30-37-rotary-csavarkompresszor

RS30-37i kW teljesítményű csavarkompresszor

Ingersoll-Rand gyártmányú ékszíjhajtású RS30-37 kW-os Rotary csavarkompresszor. Hűtveszárítóval is elérhető. CE minősítéssel r ...

Megnézem »
11-22kw-rotary-csavarkompresszor

15-22 kW teljesítményű csavarkompresszor

Ingersoll-Rand gyártmányú ékszíjhajtású UP5 Pegasus 11-22 kW-os Rotary csavarkompresszor. Hűtveszárítóval is elérhető.  CE min ...

Megnézem »
5-5-11kw-rotary-csavarkompresszor

5.5-11i kW teljesítményű csavarkompresszor

Ingersoll-Rand gyártmányú ékszíjhajtású 5.5-11i kW-os Rotary csavarkompresszor. Új fejlesztésű motorral (IE3), új generációs c ...

Megnézem »