Bontókalapács 15-40 kg

bontokalapacs-doosan-mimiko
bontokalapacs-kompresszor-doosan

 

A Doosan bontókalapácsokat a teljesítmény és a megbízhatóság szem előtt tartásával tervezték.  A fejlesztést magas szintű mérnöki szaktudás mentén végezték a vásárlói visszajelzések figyelembe vételével, így olyan eszközök jöhettek létre, melyek minden vásárlói igényt kielégítenek. 

 

Érdekel ez a termék, ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.


Típusai:

Doosan DCT15BS és 15BV

 • 15 kg-os pehelysúlyú bontókalapácsunk vibrációja 9,1 m/s2 (standard modell), illetve 2,5 m/s2 (rezgéscsillapított modell).            
 • 4-7 BAR légnyomáson percenként 0,9 m3/perc sűrített levegőt fogyaszt – ezt a kompakt és precízen erős gépet könnyedebb útmunkákhoz és kisebb bontásokhoz ajánljuk.

Doosan DCT20BS és 20BV

 • A 20 kg-os kivitel már 1,4 m3/perc levegőt is igényel percenként, de vibrációja megegyezik a 15BS-sel.
 • Középerős anyagokhoz (beton, bitumen-aszfalt) ajánljuk.

Doosan DCT25BS és 25BV 

 • 25 kg-os súlyát olyan jól osztották el, hogy még a hosszúra nyúló bontások (akár vízszintesen, akár függőlegesen) sem olyan fárasztók.
 • 1320 BPM-es ütésszáma pazar teljesítményt ad. A 25BS a standard modell 11,5 m/s2-es vibrációval, a rezgéscsökkentett 25BV vibrációja csak 3,4 m/s2

Doosan DCT30BS és 30BV

 • 30 kg-os bontókalapácsunkkal már impozánsabb vizekre evezünk (vagy rezgünk): ez a gyönyörűség 1,8 m3/perc  levegőt igényel továbbra is 4-7 bar légnyomáson, a kalapácsfej 20 Hz-en hasít bele a bontandó anyagba.
 • Vibrációja a standard modellnél 11,9 m/s2, a rezgéscsökkentett BV-modellnél pedig mindössze 3,5 m/s2
 • A vibrációcsökkentést nagyrészt a bontófejet és a motort körbevevő „légpárnázásnak” köszönhetjük.
 • Bátran ajánljuk a komolyabb bontásokhoz.

Doosan DCT40BS és 40BV

 • Ez a masszív bontókalapács már 2m3/perc levegőt kíván a tökéletes működés érdekében.
 • Vibrációja 8,8 m/s2, illetve a rezgéscsökkentett BV-típusnál 3,5 m/s2 – azért alacsonyabb a vibráció még a standard modellnél is, mert egyrészt a szerszám súlya nagyobb, másrészt a percenkénti ütésszám is „csak” 960 (szemben a többi modell 1200-1300 körüli percenkénti ütés számmal )
 • 796 mm-es hosszával impozáns darab, 20 cm-nél vastagabb betonfalakat könnyedén bonthat vele – mivel ez a bontókalapácsok csúcsa, így gyakorlatilag bármilyen aszfalttal és épülettel megbirkózik.

 

Tulajdonságok/Előnyök:

 • A 15 kg-os modellen kívül mindegyik Doosan bontókalapács beépített olajkenéssel büszkélkedhet – így a henger-dugattyú páros, a kalapácsfej és minden mozgó alkatrész élettartama megnő
 • A rezgéscsillapított modell vibrációja a 15 kg és 20 kg kalapácsok esetében, kis túlzással olyan alacsony, hogy egy tapasztalatlanabb munkás meg sem érzi – de ez a cél, hiszen a bontókalapács erejét és rezgését a bontandó munkafelületen kell leadni, nem a dolgozó kezén.
 • A Doosan bontókalapácsaiban kevesebb a mozgó alkatrész, mint más márkák típusaiban, ezért kevesebb alkatrész kophat el (így ezek a kalapácsok tartósabbak).

 

A bontókalapácsok műszaki adatait a lap alján letölthető terméktájékoztatóban találja. 

A fent bemutatott Doosan bontókalapácsokat nemcsak forgalmazzuk, de gyári alkatrészeket, bontóvasakat is adunk Önnek, illetve hivatalos szervizként karbantartjuk őket.
Kattintson ide és nézze meg szervizszolgáltatásainkat.

Garancia: 1 év

 

 

Terméktájékoztató letöltése »

Gyártó: Doosan      Még több termék »

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Üzenetküldés:
info@mimiko.hu

Melyik iparágba ajánljuk?

Figyelmébe ajánljuk

furokalapacs-23-kg-doosan-mimiko

Fúrókalapács 5, 17, 23 kg

  A Doosan fúrókalapácsok egyedülálló keverékei a robusztus kialakításnak, mely helyt áll a nehéz üzemi feltételek között, mik ...

Megnézem »
fejtokalapacs-doosan-mimiko

Fejtőkalapácsok 2-12 kg

  Doosan fejtőkalapács rendkívül könnyű és sokoldalú. Ettől lesz a legkiválóbb eszköz a könnyű bontási műveletekhez, és f ...

Megnézem »