Fúrókalapács 5, 17, 23 kg

furokalapacs-23-kg-doosan-mimiko
utvefuro-doosan-mimikofurokalapacs-17-kg--doosan-mimiko

A Doosan fúrókalapácsok elég könnyűek a vízszintes fúrási feladatokhoz. A DCT 17 és 23-as kalapácsok ideálisak nedves és száraz fúráshoz egyaránt. Ezek a kalapácsok egyedülálló keverékei a robusztus kialakításnak, mely helyt áll a nehéz üzemi feltételek között, miközben továbbra is fenntartja a világszínvonalú teljesítményt.

Érdekel ez a termék, ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Alkalmazási terület:

Az 5 kg-os ütvefúrót számos fúrási területen használják: falaknál, betonnál, útépítésnél, kőbányákban, rövid robbantólyukaknál, földalatti munkáknál, csatornáknál, alagutakban.

A 17 kg-os fúrókalapácsokat úgy tervezték, hogy a kis és nagy szilárdságú anyagok fúrásánál tökéletes megoldást jelentsenek (például a beton, gránit, homokkő, tégla bitumenes aszfalt, stb).

A 23 kg-os fúrókalapácsok ideálisak lyukfúráshoz bányában történt robbantási műveleteknél, valamint a közúti építkezéseken, és egyéb közüzemi munkáknál. 

További műszaki információt a lap alján lévő táblázatban talál. 

Garancia: 1 év

Garanciális időn túl teljes körű szervizszolgáltatást és alkatrészellátást nyújtunk.
Kattintson ide és nézze meg szervizszolgáltatásainkat.

 

Terméktájékoztató letöltése »

Gyártó: Doosan      Még több termék »

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Üzenetküldés:
info@mimiko.hu

Melyik iparágba ajánljuk?

Fúrókalapács 5, 17, 23 kg és műszaki paraméterei

utvefuro-doosan-mimiko

furokalapacs-doosan-mimiko

Figyelmébe ajánljuk

bontokalapacs-doosan-mimiko

Bontókalapács 15-40 kg

DCT 20 BV BONTÓKALAPÁCSOK AKCIÓBAN! Kérjen ajánlatot még ma! Akciónk a készlet erejéig érvényes! A Doosan bontókalapácsokat a ...

Megnézem »
fejtokalapacs-doosan-mimiko

Fejtőkalapácsok 2-12 kg

Doosan fejtőkalapács rendkívül könnyű és sokoldalú. Ettől lesz a legkiválóbb eszköz a könnyű bontási műveletekhez, és fém eltá ...

Megnézem »