Kenőanyag

kenoanyagok-ingersoll-rand-mimiko

Ingersoll-Rand gyártmányú szerszámok kenőanyagai az alkalmazott gépek feladataihoz illesztve rendkívül széles választékban állnak rendelkezésükre.

Kiválasztásánál a legfontosabb szempont a szerszámok kialakítása, fordulatszáma, a kenési helyek pontos meghatározása. Az Ingersoll – Rand nagy hangsúlyt fektet a megadott fordulatszámhoz illesztett kenőzsírok – illetve szerszám kenőolajok  minőségére.

Érdekel ez a termék, ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.


 Főbb jellemzők

Legfontosabb feladata a szerszámok megfelelő, minőségi és tartós kenése. Ennek érdekében állnak rendelkezésre a legkülönfélébb összetételű kenőzsírok:egy „lassú” szerszám kenésére egy keményebb ( Litium-bázisú) kenőzsír, – míg egy „gyorsabb” forulatú gép kenésére egy lágyabb (Molibdén-diszulfidos) kenőzsír alkalmasabb.Alkalmazott kenőanyagaink Biztonsági adatlappal ( MSDS ) rendekeznek. Gépeink kezelési – karbantartási utasításában minden esetben rögzítve van az ajánlott kenőzsír és kenőolaj minősége.

 Kenőolajaink legfontosabb feladata a légrendszerbe ködszerű kenőanyagot juttatni, a kondenzátumok  közömbösítése, a szerszámok kenésének; hűtésének; tömítésének és tisztításának optimális biztosítása.

Speciális kenőzsírjainkhoz és adalékolt kenőolajainkhoz speciális zsírzó – és olajozó berendezéseket is biztosítunk.

  Alkalmazási terület:

Már a hobbi célra, kisebb műhelyekbe is ajánljuk, de a folyamatos üzemben dolgozó szerszámok elengedhetetlen tartozéka.

Előny:

  • Gazdaságos, rövid idő alatt megtérülő befektetés
  • Beépítése a munka folyamatosságát biztosítja
  • Hosszabb élettartam

 

További információért keresse szervizes kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

szerviz@mimiko.hu

+36 23 414 491/605-ös mellék

Figyelmébe ajánljuk

tartozekok-ingersoll-rand-mimiko

Tartozékok

Ingersoll-Rand gyártmányú dugókulcsok és toldószárak anyaga a legkorszerűbb technológiával készült, süllyesztékben kovácsolt k ...

Megnézem »
javitokeszletek-ingersoll-rand-mimiko

Javítókészletek

Ingersoll-Rand gyártmányú sűrített levegővel működő – több, mint 4.500 féle kéziszerszáma – többségében akár 20 évre visszamen ...

Megnézem »