Tartozékok

tartozekok-ingersoll-rand-mimiko

Ingersoll-Rand gyártmányú dugókulcsok és toldószárak anyaga a legkorszerűbb technológiával készült, süllyesztékben kovácsolt króm – molibdén ötvözetű acél, amely méltán viseli az „örök garancia” – minősítést.
Kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy az ütvecsavarozók rendkívül dinamikus ütőerejét ( másodpercenként 22 ütés( !!! ) a csavar fejére)folyamatosan elviselje a „kinyílás” minimális esélye nélkül.

Érdekel ez a termék, ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.


 Főbb jellemzők

A gyártás folyamán nincs különbség „szerviz” – és „ipari” minőség között. ¼” – 2 ½” négyszög ( gép – oldal ), kizárólag hatszög befogással, 4 mm – től 180 mm  csavar/anya laptávig állunk Partnereink rendelkezésére. Kamion szervizek, gumijavító műhelyek kedvenc típusai a hosszított dugókulcsok, a szereléstechnika rendszerében a gépi imbusz kulcsok népszerűek. Palettánkban megtalálhatóak az angol – amerikai „coll” méretű dugókulcsaink is. Hasonló minőségben készülnek toldószáraink is, amelyek „csuklós” kialakításban is segítik a hatékony munkavégzést. Speciális feladatok elvégzésére „kettő az egyben” kialakítású csuklós – dugókulcsokkal is rendelkezünk ( ½” ; 13 – 22mm).

 Alkalmazási terület:

Már a hobbi célra, kisebb műhelyekbe is ajánljuk, de a folyamatos üzemben dolgozó, maximális igénybevételt is garantáltan bírja.

Előny:

  • Gazdaságos, biztonságos munkavégzés
  • „Örök” garancia a dugókulcsokra (a garanciális feltételek megtartása mellett)
  • Készletben, akár „1 – 1 darabban” is beszerezhető

További információért keresse szervizes kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

szerviz@mimiko.hu

+36 23 414 491/605-ös mellék

 

Figyelmébe ajánljuk

javitokeszletek-ingersoll-rand-mimiko

Javítókészletek

Ingersoll-Rand gyártmányú sűrített levegővel működő – több, mint 4.500 féle kéziszerszáma – többségében akár 20 évre visszamen ...

Megnézem »
kenoanyagok-ingersoll-rand-mimiko

Kenőanyag

Ingersoll-Rand gyártmányú szerszámok kenőanyagai az alkalmazott gépek feladataihoz illesztve rendkívül széles választékban áll ...

Megnézem »