Úton – Olaszország, Franciaország

2015-02-16

Földön, Vízen,- Sűrített levegőben – cégünk jelmondata. Ezúttal azonban útra keltünk. Igen, most, télvíz idején. Délnek vettük az irányt! Az első állomásunk Észak-Olaszország, a napsütötte Montebello, Vicenzaban, az Energy Group  székhelye, ahol a tulajdonos várt minket. Lehetőségünk volt végigjárni a gyárat.

A 60-as évek óta kínálnak az ipar minden területére áramfejlesztőket, vízszivattyúkat. Egy fantasztikus napot tölthettünk el az Energy Group vezetőjével, aki őszintén mesélt családjáról, vállalkozásukról, örömeikről, nehézségeikről. Sikerült a cégeink közötti meglévő szakmai kapcsolatot egy személyesebb, barátibb kapcsolattá tennünk, ami cégünk számára nagyon fontos, hiszen mi nemcsak a vevőinkkel, hanem a beszállítóinkkal is törekszünk a személyes, kiemelt kapcsolattartásra.

Utunkat folytattuk, keresztül az Alpokon, meg sem álltunk Franciaországig, Lyonig az ACF cég székhelyéig. Az ACF  Franciaországban 1937 óta jelenlévő, meghatározó szereplő a homokszóró berendezések, szemcseszórás, graffiti eltávolítás területén. A cégvezető-tulajdonos várt minket itt is és mutatta be cégét és a gyárat személyesen. Működés közben nézhettük meg a gépeket, berendezéseket, ami nagyon hasznos és gondolat-ébresztő volt számunkra. Sikerült a hosszú évek alatt kialakult szakmai kapcsolatunkat egy magasabb, barátibb szintre emelni, ami minden bizonnyal hatással lesz cégeink közötti együttműködésre.

uton-acf

Vásárlóink mondták

 • Berendezésünk (kompresszor ) a karbantartások és szakmai tanácsok alapján már évek óta jól és megbízhatóan
  üzemel

  Vass László tulajdonos - Rögvest Kft.

 • Telefonon történt érdeklődésünket követően nagyon hamar megérkezett a megbeszélt termék

  Varga Lajos tulajdonos - Habbeton Kft.

 • Gyors ügyintézés, korrekt árak

  Lévai Richárd Gépészeti Vezető - He-do Kft.

 • Gyors, szakszerű és készséges szolgáltatás

  Bordács István Ügyvezető igazgató - Cső-Kötő Kft.

További vélemények »

Kérdése van?
Keresse szakértő kollégáinkat!

A Mimiko Kft. szakmai tanáccsal, megoldási javaslattal áll ügyfelei rendelkezésére. Cégünk mérnöki szaktudása és megoldás-orientált hozzáállása biztosítja a legmagasabb szintű kiszolgálást. Keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken.

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök


Visszahívást kérek

Visszahívást kérek

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–16:00-ig) visszahívjuk Önt.


Ajánlatot kérek

Ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.