Diesel mobilkompresszorok

VÁSÁROLJON MOST! FIZESSEN KÉSŐBB! – Raktáron lévő mobilkompresszorok most akciósan, 0 %-os FINANSZÍROZÁSSAL AZ ÉV VÉGÉIG.

(A közölt információ nem teljeskörű, kizárólag tájékoztatási célt szolgál, és nem minősül ajánlattételnek. Részletes információért keresse Mimiko Kft-t elérhetőségein.)

Közúti forgalomban vontatható diesel üzemű kompresszorok, az építőipar és a mezőgazdaság minden területére. Megbízható takarékos motorjaikat a Doosan, a világ legnevesebb gyártóitól választotta.

A Doosan Infracore vállalatcsoport célja, hogy a világ 3 vezető gépgyártója közé kerüljön. Ebbe a versenybe csak a legjobb termékekkel tudnak beszállni.
A vállalatcsoport része többek között a BobCat, valamint a Portable Power (mobilkompresszorok, bontókalapácsok, áramfejlesztők).

Magyarországon a Portable Power Üzletág termékeit a Mimiko Kft. forgalmazza.

A Doosannak világszerte vannak gyárai. Európában Prágától kb. 40 km-re délnyugatra, Dobris városában található a Bobcat és Portable Power K+F központ, a diesel kompresszorokat gyáregysége Prágától 70 km-re északnyugatra Plzen-ben, a kalapácsokat gyártó üzem pedig Prágában található.

Gépeinkre egyéves vagy 2000 – a csavaregységre két éves, vagy 4000 üzemórás garanciát biztosítunk (amelyik előbb teljesül).

A kompresszor első, előírt üzemóra szerinti szervizciklus – 50 üzemórás – anyagköltségét cégünk állja.

Garanciális időn túl teljes körű szervizszolgáltatást és alkatrészellátást nyújtunk. 25 évre visszamenőleg biztosítunk alkatrészt gépeinkhez. Budaörsi és kijáró szervizünk segít a gép hosszú élettartamát biztosítani.

Diesel üzemű kompresszoraink közúti forgalomban vontathatóak! Bonyolítjuk az okmányirodában a rendszámosítást, forgalombahelyezést, így a kompresszorainkat névre szóló forgalmi engedéllyel, rendszámmal ellátva adjuk át ügyfeleinknek.

Segítjük gépparkja megújítását. Új diesel mobilkompresszor vásárlásakor megegyezés alapján, állapotfelmérést követően megvásároljuk üzemképes, használt kompresszorát (Ingersoll-Rand, Doosan, Atlas Copco, Kasier 2-7m2).

Gépeink alkalmasak eszközbeszerzési pályázaton való részvételre, számos referenciával rendelkezünk.

Pénzügyi partnercégünk közreműködésével kompresszorát megvásárolhatja már 20%-os önerővel 2,5 %-os fix kamatozású hitellel.

Amennyiben nyereséges a cége és a meglévő gép helyett vagy mellé új energia hatékony gépet vásárol (a mi gépeink azok), akkor társasági adókedvezményt tud igénybe venni. Energia hatékonysági partnerünk bonyolítja a folyamatot.

7-20-kompresszor-doosan-mimiko

2-4 m³ diesel mobilkompresszorok

Üzemcsarnokokban, gépjárművek – vagy vasúti járművek platóján – de leginkább közúti forgalomban vontatható diesel üzemű kompre ...

Megnézem »
7-53-kompresszor-doosan-mimiko

5-9 m³ diesel mobilkompresszorok

Közúti forgalomban vontatható diesel üzemű kompresszorok, az építőipar és a mezőgazdaság minden területére. Megbízható takarék ...

Megnézem »
12-254-kompresszor-doosan-mimiko

10-42 m³ diesel mobilkompresszorok

Doosan vezető a mobilkompresszorok gyártásában.  Robosztussága, bizonyított megbízhatósága megoldást jelent minden kihívásra. ...

Megnézem »