Mimiko szakmai blog

Élet a Mimiko-nál

2017-10-10

A Mimiko Kft. nem csak professzionális építőipari eszközöket kínál, hanem a jövő nagy „mestereit” is képzi.

Tovább »

PRÓBÁLJA KI SZERSZÁMAINKAT ÉLESBEN

2017-10-04

JÖJJÖN EL ÉS TESZTELJE ÉLESBEN

A Mimiko Kft. meghívja egy eseményre, ahol lehetősége van a legkorszerűbb, legprofibb pneumatikus és akkumulátoros szerszámok kipróbálására, tesztelésére.

Tovább »

Így lehetnek hosszabbak a nappalok: Munkaterület megvilágítás profin

2017-09-20

Ne hagyja félbe a munkát, csak mert sötétedik. Egyre sötétebb van, egyre rövidebbek a nappalok, de ne hagyja, hogy ez útját állja a munkának! Legyen Ön az a vállalkozó, aki még ilyenkor is tartja a határidőket! Folytatódjon a munka naplemente után is!

Tovább »

LED-es akkumulátoros csavarozó AKCIÓ

2017-09-08

Bemutatjuk az Ingersoll Rand W5132 (3/8″) és W5152 (1/2″) gépeket. A vezeték nélküli kör LED-es ütvecsavarozó, amely biztosítja a szükséges nyomatékot. 4 különböző nyomatékfokozat állítható. Ütvecsavarozóink Ipari akkumulátorokkal vannak felszerelve. 

Tovább »

LEHŰLÉS VÁRHATÓ a kapcsolószekrényekben is

2017-08-10

[MEGTÖRTÉNT ESET ALAPJÁN] Egy forgácsoló műhelyben történt az eset, ahol a nyári melegben egy CNC megmunkáló központban nem használtak megfelelő tokozathűtő eszközt, az túlmelegedett – tüzet fogott – így búcsút mondhattak az elektromos szekrénynek.

Tovább »

4 AZ EGYBEN SZERSZÁM + 1 MEGLEPETÉS

2017-08-03

Kicsik, kompaktok, mégis bivalyerősek
Szinte elpusztíthatatlanul tartósak
Védenek a túlcsavarás ellen, illetve védenek a sérüléstől, amit a kontroll hiányában kipattanó csavarozófej okoz.

Tovább »

Most hozzájárulunk a nyaralásához – KIVÉTELES KEDVEZMÉNY JÁR ÖNNEK

2017-07-20

A Mimiko Kft. most még a nyaralását is könnyebbé teszi. Vásároljon tőlünk most kivételes kedvezménnyel Ingersoll-Rand professzionális akkumulátoros csavarozókat, és költsön több pénzt a nyaralására!

Tovább »

Költségcsökkentő tippek a Mimikotól – Az ipari sűrített levegő szakértőjétől

2017-07-13

Ugye Ön is viszi éves szervizre autóját? Még akkor is, ha láthatóan nincs baja? Miért is?

Mert ilyenkor ellenőrizni fognak minden folyadékot, légszűrőt, biztonsági öveket, gumiabroncsnyomást stb. Ennek több oka is van! De ami a legfontosabb, hogy meg akarnak győződni arról, hogy autójának nincsen semmilyen rejtet hibája, és nem fog a jövő héten hirtelen leállni, és ezzel nagy kellemetlenséget és plusz költséget okozni.

Tovább »

ÜNNEPNAP A MIMIKONÁL – EGY FALATNYI AMERIKA

2017-07-04

Ha éppen nem az Ingersoll-Rand mini szerszámokat csodáljuk, akkor ünnepelünk! Ezen a héten a Függetlenség napját (július 4.).

Tovább »

[VIDEO] Egy tenyérnyi szerszám

2017-07-03

Az Ingersoll-Rand mini szerszám sorozat ultra kicsi és könnyű tele energiával. Könnyedén elfér a tenyérben, így ideális választás szűk helyeken,  vagy finom munkálatok során.
Tovább »

Kompresszor, mely munkásait is beindítja

2017-06-28

Képzeljen el egy határidős útkarbantartási munkát. 35 fok van, az aszfalt minimum 50 fokos!!! Egyszer csak leáll a kompresszor, állnak mellette a munkások. Néznek kerek szemekkel a már amúgy is túlhúzott, stresszes vállalkozóra. Főnök, most mi legyen?
Vajon a főnöknek ki segít? Áll a gép, állnak a munkások, áll a munka, nőnek a költségek……

Tovább »

[VIDEO] Új generációs vezetéknélküli csavarozó a MIMIKONÁL

2017-06-19

Hihetetlen mi mindent tud ez a „kis” Ingersoll-Rand csavarozó8 különböző programhoz rendelt nyomaték/szögelfordulás érték közti váltás villámgyorsan, világhírű pontosság, folyamatellenőrzés, tartósság, és még sok minden más.
Tovább »