Mimiko szakmai blog

Vakolás egyszerűen, szakértelemmel

2019-10-28

Az idő lehűlésével kezdődik a vakolás és a belső munkák időszaka. Segítségével óránként 20-25 nm-t tud bevakolni. Nincs, vagy kevés kollegája van? Ezzel a géppel behozhatja lemaradását. Működtetéséhez szükséges 1 fázisú kompresszort  (2,2 kw-os, 1 fázisú, 100 L-es tartállyal rendelkező kompresszor – MK 103-90-3M) cégünknél szintén beszerezheti raktárról.
P381 kézi vakológép szett dobozban: Alap vakológép 10 m-es szerelt levegőtömlővel,  8 részes kiegészítő készlet (fúvókák, alaplapok, dugók) Ára : 165 000,-  Ft+áfa.
A hozzá való kompresszor ára: 172.000,- Ft + áfa. Kattintson ide, és nézze meg rövid videónkat a gép működéséről:

 

enduivit

Vakológép, fugázógép kínálatunkért kattintson: ide

Ha homokszórni kell – Bemutatkozik a 7/41 Doosan Diesel kompresszor

Itt az év vége, sokan már a karácsonyi dalokat dúdolják, de nem feltétlenül mindenkinek ez jut eszébe először:  újra elindultak az eszközbeszerzési pályázatok, szerezze be nálunk közúti forgalomban vontatható diesel kompresszorát 2-40 köbméterig. Cégünk intézi a műszaki vizsgáztatást, forgalomba helyezést. Válassza ki kompresszorát és kérje testre szabott ajánlatát, részletes információk a gépekről honlapunkon tájékozódhat.

Mégis melyiket válassza? Ha homokszóráshoz keres megbízható kompresszort, beépített áramfejlesztővel engedje meg hogy figyelmébe ajánljuk a Doosan 7/41 típusú terméket.

7-41-kompresszor-doosan-mimiko

Tekintse meg a videóbemutatónkat a gépről itt.

Opcióként rendelhető a géphez utóhűtő, a folyadék 93%-át kiveszi a rendszerből, amely kedvezően hat a kezelt felület minőségére. A 6 kVA teljesítményű áramfejlesztő általános rendeltetésre, kisebb gépek működtetésére 3 áramkivezetéssel (egy és háromfázisú) került beépítésre. Kért még ügyfelünk  beépített szerszámolajozót, mely a szerszámok olajozását biztosítja.

További kompresszor kínálunkért kattintson: ide

http://www.mimiko.hu/termek/2-4-m3-diesel-mobilkompresszorok/

Csekklista – kompresszorok szerszámok hideg üzemmód

2019-10-16

Hidegben sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk arra, hogy a légszerszámok és a kompresszorok megkapják a megfelelő gondoskodást. Mi ebben a szezonban is segítünk Önöknek karbantartási  és szervizelési tanácsadással. Tovább »

🆕mimiko őszi news🔧

2019-10-15

Indul a szezon

Az időjárás változásával nem csak a ruhatárunkat cseréljük melegebbre, hanem gondoskodunk autónk téli üzemre való felkészítéséről. Ilyenkor már szinte lehetetlenség időpontot kapni egy téligumi cseréhez.  Tovább »

Értékesítő és termékmenedzser állás

2019-09-19

Mi abban látjuk a sikerünk kulcsát, hogy elhivatottan segítjük ügyfeleink munkáját prémium minőségű gépeinkkel, sűrített levegős megoldásainkkal, elsősorban ipari területeken. Tovább »

Ősz VS Gyártás

2019-09-16

Gondolná, hogy az évszakváltás hatással van a gyártó üzemekre?

Tovább »

Marketing asszisztens állás

2019-09-10

Ha szeretnél egy pörgős, erős csapatban dolgozni, ahol sok és változatos a munka, valamint szereted a kihívásokat, akkor jelentkezz!

Tovább »

Hello Augusztus !

Az ország egyik fele még szabadságon van és teszteli a lángost a Balaton partján, a másik fele pedig már túl van rajta :).  Egy hosszú hétvége még mindenkinek jár augusztusban, mi is zárva tartunk augusztus 17-20 között. 

Na de lássuk mi újság a Mimiko-nál: Tovább »

Mimiko nyári hírek : új bemutatóterem, Szerbia, Amerika

Visszavonhatatlanul elkezdődött a nyár. Ha még a szabadság előtt áll, hadd kívánjunk Önnek kitartást :). Na de lássuk, mi újság a Mimiko háza táján Tovább »

Hogyan válasszunk diesel kompresszort?

– milyen eszközöket szeretnénk használni a kompresszorral?
– a kompresszorral üzemeltetett gépeknek összesen mennyi a levegőigénye?
– mennyi a kompresszor levegőszállítása
– a kompresszort teljesítménye max. 75-80 %-ig terheljük Tovább »

Új szervizhelység

2019-05-20

A tavasz a megújulás időszaka. Csapatunk ennek jegyében (na meg a megnövekedett kapacitásigény miatt)  keményen dolgozott egy új szervízhelység kialakításán :).   Tovább »

Mimiko vs Építőipar

2019-05-07

Elkezdődött a május, mostanra már mindenhol beindultak az építkezések. Na de lássuk, miben tud Önnek a Mimiko csapata segíteni.  Tovább »