Optimalizálás

” Go Green” az Exair Intelligens Sűrített Air® termékekkel!
Ez egy világméretű probléma. Gyárakban, üzemekben a sűrített levegő szivárgása és a nem hatékony lefúvások akár többszázezer forintnyi villamos energiát pazarolhatnak el évente, ami kihatással van a vállalat termelési költségeire és a végső soron az eredményességre.

Sok üzem esetében a szivárgás önmagában a teljes energiafogyasztás akár 30%-a is lehet sűrített levegő költségének. Az EXAIR segíthet az Ön vállalatának “zöldülni” levegő optimalizáló termékeivel. Ezek olyan egyszerű dolgok, mint megtalálni a szivárgásokat, elvégezni a javításokat, a levegőfelhasználás ellenőrzése és a korszerű lefúvó eszközök használata.
Az EXAIR Intelligens Compressed Air® termékek segíthetik Önt ezeknek a lépéseknek az elvégzésében, növelje sűrített levegős rendszerének a hatékonyságát, csökkentse drasztikusan energiaköltségeit.

elektromos-aramlasszabalyzo-exair

Elektromos áramlásszabályzó / Electronic Flow Control

Szenzoros légfogyasztás optimalizálás automatizáláshoz. Leállítja a sűrített levegőt, amikor az nincs használatban.

Megnézem »
digitalis-levego-aramlasmero-exair

Digitális Levegő átfolyásmérő / Digital Flowmeter

Elektronikus mérőműszer, amely max.10bar nyomás mellett folyamatos információt ad a felhasznált levegő mennyiségéről. Telepíté ...

Megnézem »
9207_ultrasonic_leak_detector_Exair

Ultrahangos szivárgás kereső / Ultrasonic Leak Detector

Légrendszer tömítetlenség ellenőrző műszer. A 9207-es modell ultrahangos szivárgásérzékelő (ULD) egy kézi, kiváló minőségű műs ...

Megnézem »
digitalis-zajszintmero-exair

Digitális zajszint mérő / Digital Sound Level Meter

A munkahelyeken keletkező zaj folyamatos mérése, a dolgozók védelmére, általános munkavédelmi követelmény.

Megnézem »