Mimiko szakmai blog

ACF szemcseszóró: Kis gép + nagy erő = munkavégzés a legmagasabb fokon

2020-08-10

Egy gép a szóda erejével, melynek segítségével a/az szórás, alkatrészfelújítás, restaurálás, műkő/műtárgy tisztítás, műemlékfelújítás gyerekjáték. Tovább »

Pályázaton kívüli lehetőségek

Amennyiben nem tud várni a pályázat megvalósulására vagy nem pályázik, akkor had ajánljunk figyelmébe két működő alternatívát:

Tovább »

Ha számít a minőség, akkor Doosan-t választ!

2020-08-03

Ebben a hónapban vásárolja meg tőlünk akciósan bontókalapácsainkat: mi így kedvezünk, ha a Doosan mellett dönt. Tovább »

1/4 NPT folyadék permetező fúvóka, tudjon meg többet

2020-07-31

Az EXAIR új 1/4 NPT FullStream™folyadék porlasztó fúvókája teljeskörű megoldást biztosít a nyomás alatt álló folyadékok számára. Ha kis méretű, tartós és jó ár-érték arányú fúvókát keres ez a tökéletes Önnek, sűrített levegő nélkül. Tovább »

Elindult Sullair kompresszor szervizünk

2020-07-03

Sullair típusú kompresszorral rendelkezik, de nem tudja kihez forduljon szerviz és alkatrész kérdésben? Kattintson az információkért. Tovább »

Elindult Atlas kompresszor szervizünk

2020-07-02

Ilyen típusú kompresszorral rendelkezik, de nem tudja hol kap hozzá alkatrészeket esetleg szervizelésben akadt gondja? Mi segítünk! Tovább »

Tegyük tisztába a légmotorokkal kapcsolatos kérdéseket

2020-06-12

Ingersoll-Rand gyártmányú légmotorok magukban foglalják a sűrített levegő összes előnyét, a legszélesebb alkalmazási lehetőséget biztosítva a felhasználóknak. Tovább »

Ne felejtsen el pályázni, itt az idő!

2020-06-11

Sokszor történt már Önnel, hogy egy szinte Önre kiírt pályázatot nem tudott benyújtani a megfelelő infrastruktúra hiányában? Esetleg nem volt ideje és lehetősége arra, hogy intézze a papírmunkát, ami rendkívüli bosszúsággal járt Önnek? Tovább »

Variációk egy témára: esettanulmány a hűtőcső és antisztatizáló témakörben

2020-06-10

Ön is küzd a szennyeződésekkel, amik gyártás közben felhalmozódnak? Minőségi érzékelhető változás alakult ki a termékeinél? Mi tudjuk a megoldást, kattintson a részletekért. Tovább »

Beszéljünk a kompresszor vontatásról! Elég a “B” kategóriás jogosítvány?

Diesel üzemű kompresszoraink közúti forgalomban vontathatóak! A B kategóriás jogosítvánnyal való vontatás feltételei: Tovább »

ACF Cölöpverőjében rejlő lehetőségek, ismerje meg Ön is!

2020-05-21

Nagyon sokrétű és felhasználású eszközt keres, amellyel nem csak a kertben dolgozhat? Tovább »

Megérkezett az új Ingersoll Rand QX ETS!

2020-05-15

Hallott már a 2019-es év termékéről karbantartás és fejlesztés kategóriában?  Tovább »