Mimiko szakmai blog

Segítjük, hogy gépparkja meg tudjon újulni

2020-03-19

Tudta Ön, hogy Új Doosan Diesel Mobilkompresszor vásárlásakor megegyezés alapján, állapotfelmérést követően megvásároljuk üzemképes, használt kompresszorát? (Ingersoll-Rand, Doosan, Atlas Copco, Kasier 2-7m2-ig). Tovább »

Felülettisztítás, nem ámítás! Válassza a Colibri-t, vásárlóink javaslatára

2020-03-19

A  graffiti eltávolítás egy örökzöld téma térségünkben, nagy körültekintést igénylő művelet, főleg ha műemlékekről, régi épületekről felületekről kell eltüntetni. Csak professzionális eszközzel, nagy szakértelemmel ajánlatos belekezdeni, ha Ön még nem találta meg, akkor olvasson tovább, bemutatjuk melyik megoldásunkat választotta Partnerünk.  Tovább »

Tájékoztatás Koronavírus miatt kialakult helyzetről

2020-03-19

A mai napra kialakult helyzetben szeretnénk biztosítani, hogy mi ugyanolyan elhivatottsággal támogatjuk partnereink munkáját, mint eddig.  A kialakult helyzet miatt most elsősorban telefonon és e-mailen állunk az Önök rendelkezésére. Tovább »

Kiterjesztett garancia: még tovább megyünk

2020-03-19

A garancia szinte az egyik legfontosabb tényezője egy gépvásárlásnak. Tegyük egy kicsit tisztába, mi milyen garanciát biztosítunk az általunk forgalmazottakra. Tovább »

A nagy levegős lefúvatás összehasonlító: vajon melyiket válasszam? 🤔

2020-03-17

A lefúvatásnak több fajtája ismert és alkalmazott. A legismertebbeket most bemutatjuk Önöknek:  Tovább »

Több erő, kevesebb levegő felhasználásával: Ingersoll-Rand 2145QiMAX, a visszatérő

2020-03-16

Mindig is olyan szerszámot keresett, amelyben nem csalódhat? Fontos Önnek a minőség, a szervízháttér, az eszköz élettartama, vagy a magas szintű minőség? Tovább »

Munkavégzés minden körülményben: LSV9 fénytorony bemutatkozó

2020-02-25

A korai időkben az emberek a nappal együtt tértek nyugovóra és vele együtt is keltek. Szerencsére, a mai világban már nem kell ezeket a sémákat követni, hiszen minden körülményt megteremtettünk az éjszakai munkavégzéshez is. Tovább »

Line Vac bemutatkozó: hatékonyabb, gyorsabb, jobb!

2020-02-18

Új termék: Még erősebb 303 SS Levegő konvejor, amivel a szabványos csőben szállíthat korrozív anyagokat Tovább »

Mimiko news 🎠🥳

2020-02-17

Tudta Ön, hogy cégünk már évek óta önkéntesként részt vállal a Pest Megyei Iparkamara munkájában? Tovább »

Ne csak a légkulcsot lássa benne 🔧

2020-02-17

Az élet visszatérő örök korforgásához tartozik a nyárból a télbe / télből a nyárra való átállás. Ahogyan szerveztünk is felkészítjük a változásra, környezetünkről sem szabad megfeledkezni. Tovább »

ACF Homokszórás nem ámítás

2020-01-30

Ha Ön is komplett homokszóró konténert szeretne, miért érné be kevesebbel? Gondold már az ACF nyújtotta megoldásokra? Tovább »

Doosan 7/53 – „A kis óriás”

2020-01-30

Mit tud valójában, ami miatt kiérdemelte ezt a jelzőt? Mi az ok, amiért tökéletes párost alkotnak a Vermeer útátfúró rakétával? Tovább »