Cölöpverő kalapács

Cölöpverő kalapács

Az ACF 1937-ben alapított francia cég. Eszközeiben a pneumatika megoldásait alkalmazza. Elsősorban a szemcseszórás, felülettisztítás (graffitieltávolítás) és építőipari kisgépek területén gyártanak kiváló minőségű termékeket. Jelenlétük a világ számos országában meghatározó

Az ACF cölöpverője kiválóan használható új szőlő – vagy gyümölcsültetvények telepítésénél, meglévő cölöpös/karós ültetvények karbantartásánál, biztos társai lesznek stég építésekor vagy akár napelem tartórudak leverésekor.
3 különböző kialakításban, 26-42 kg-os kivitelben elérhetőek. Segítségével könnyen leverhetőek a gyümölcs, illetve a speciális szőlőkarók is, de bármilyen kivitelezésű karónak a leverésével is könnyen megbirkózik. A hozzá kapható ütőfejek 44-160 mm-es kivitelben érhetőek el.
Használatához szükséges egy kompresszor, amely legalább 6 Bar nyomásra képes és levegőigénye 800 000 l. Kérésre természetesen kompresszort is biztosítunk hozzá, akár vontatható akár kisebb robbanómotoros kompresszorra lenne szüksége.