Légerősítő

Légerősítő

Az Exair amerikai (Ohio) 1983-ban alapított cég. Termékeiben a pneumatika alaptörvényeit felhasználva az ipar szinte minden területére ajánl professzionális megoldásokat. Eszközeiben a környezet védelme, a gazdaságosság, a minimális energiafelhasználás a fő cél.
Az EXAIR légerősítője légsokszorozó berendezés, amely a betáplált sűrített levegő energiájával fogja munkára a környezeti levegőt. Legyen az hűtés, szárítás, elszívás, szellőztetés megállja helyét!

Az EXAIR légerősítők egyszerű és olcsó megoldást jelentenek a levegő, a füst és egyéb könnyű anyagok mozgatására, hűtésre. A Super Air Amplifiers kis mennyiségű sűrített levegőt használva nagy mennyiségű környező levegőt szív be, hogy nagy térfogatú, nagy sebességű kimeneti áramlást hozzon létre. Az elektromos áram és mozgó alkatrészek nélkül működő Air Amplifier hosszú élettartamú, és kiváló megoldás a hegesztési füst elvezetésére, a forró alkatrészek hűtésére, a hő elosztására az alkatrészeken, szerszámokon és a zárt területek szellőztetésére.

Két kialakításban elérhető:

A Légáramerősítő (Super Air Amplifier) nagy mennyiségű levegőt mozgat meg azáltal, hogy egyenletes, koncentrált, nagy sebességű légsugárzást hoz létre, amely a környező levegőt is magába szívja a felerősített teljesítmény érdekében. Nagyszerű szellőztetéshez, keringetéshez vagy forró alkatrészek hűtéséhez. A környező levegő és a sűrített levegő akár 25:1 arányú felerősítése. Kompakt kialakítás, mozgó alkatrészek nélkül, két csavaros karimával a felszereléshez, 135 °C hőmérsékletig méretezett.

Állítható légerősítő (Adjustuble Air Amplifier) előnye a fokozatmentesen állítható légrés, amely növeli vagy csökkenti az áramlást és az erőt. Ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek, mint az EXAIR szuper légerősítők, ráadásul rozsdamentes acélból is kaphatók a magasabb hőmérsékletű és korróziós környezetekhez. Ideálisak az állandóan változó körülményekkel rendelkező munkaterületekhez. Alumíniumból és rozsdamentes acélból kapható. Fokozatmentesen állítható és könnyen rögzíthető beállítás. 204 °C hőmérsékletig méretezett.

szabalyozhato-legerosito-exair

Szabályozható légerősítő / Adjustable Air Amplifier

Állítható légáramerősítő: növelje vagy csökkentse a levegőáramlást és az erőt, felhasználás függényében. Ideálisak az állandóa ...

Megnézem »
legaram-erosito-exair

Légáramerősítő / Super Air Amplifier

Az EXAIR légerősítője légsokszorozó berendezés, amely a betáplált sűrített levegő energiájával fogja munkára a környezeti leve ...

Megnézem »