Garancia

Új légszerszámainkra a vásárlás napjától számított, beszállítónk által nyújtott garanciális feltételek alapján, egyéves garanciát biztosítunk. Csak az üzemszerű működés alatt bekövetkezett meghibásodás tartozik a beszállító garanciális elbírálása alá. Mimiko Kft. a garanciális ügyintézést bonyolítja, a beszállító jogosultsága eldönteni a garancia érvényességét.

A garanciális javításokat a törvényi előírásoknak megfelelően, kiemelten, a lehető leggyorsabban kezeljük. Nem tartozik ide a kezelési hibából adódó meghibásodás, természeti kár, kopó alkatrészek cseréje, lámpa, izzó, üveg, ékszíj stb. Telepített gépek esetében a garanciális javítás alkalmával egy kiszállási alkalom, a munkadíj és a felhasznált anyagok költsége nem kerül kiszámlázásra, ellenkező esetben, nem garanciális javítás esetében minden felmerülő költség az ügyfelet terheli.

Kéziszerszámok esetében a garanciális javítás alkalmával GLS futárt küldünk a szerszámért, a munkadíj és a felhasznált anyagok költsége nem kerül kiszámlázásra, ellenkező esetben, nem garanciális javítás esetében minden felmerülő költség az ügyfelet terheli.

Javítás esetén a beépített eredeti alkatrészeinkre (a gyártó) 3 hónap; – a munka minőségére (a szerviz) 6 hónap garanciát biztosít. Eredeti alkatrész – utánpótlásunkat számítógépes rendszeren keresztül biztosítjuk a garanciaidő letelte után is.

A légszerszámok javítását a szervizműhely által küldött írásos árajánlat; árajánlat alapján Megrendelő által küldött írásos megrendelés, elfogadott és visszaigazolt rendelés után kezdjük el. A javítást nem kérő gépeket Partnereink költségére GLS – futárral visszaküldjük, illetve válasz nélkül hagyott esetben a szerszámok tárolását/őrzését nem áll módunkban biztosítani, 2 hét után Partnerünk költségére visszaküldjük.

MIMIKO KITERJESZTETT GARANCIA

A MIMIKO Kft. az adott szerszám termékadatlapján feltüntetett feltételek teljesülése esetén a MIMIKO újabb 1 év garanciát biztosít.

Vásárlóink mondták

 • A megrendelt termék az ígért határidő előtt érkezett meg, ráadásul az ajánlathoz képest kedvezőbb áron.

  ACF Condor vakológép szett, FINI kompresszor

  condor-vakologep-acf-mimikoMK_103_90_3

  Pelesz Nándor Műszaki vezető - PT Fitter Kft.

 • Az árak és a szállítás a megbeszéltek szerint történt.

  Körmendi-Vas Géza Kereskedelmi igazgató - HÉFAL Kft.

 • Berendezésünk (kompresszor ) a karbantartások és szakmai tanácsok alapján már évek óta jól és megbízhatóan
  üzemel

  Vass László tulajdonos - Rögvest Kft.

 • Telefonon történt érdeklődésünket követően nagyon hamar megérkezett a megbeszélt termék

  Varga Lajos tulajdonos - Habbeton Kft.

További vélemények »

Kérdése van?
Keresse szakértő kollégáinkat!

A Mimiko Kft. szakmai tanáccsal, megoldási javaslattal áll ügyfelei rendelkezésére. Cégünk mérnöki szaktudása és megoldás-orientált hozzáállása biztosítja a legmagasabb szintű kiszolgálást. Keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken.

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök


Visszahívást kérek

Visszahívást kérek

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–16:00-ig) visszahívjuk Önt.


Ajánlatot kérek

Ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.