Full-flow levegős kés

full-flow-legkes-exair
levegos-kes-hezagolo-keszlet-exairfull-flow-legkes-exair.2

Hátsó levegő betáplálású légfüggöny, nehezen hozzáférhető, szűk helyekre alumínium és rozsdamentes kivitelben. A “Full-Flow” teljes hosszában légáramlást biztosít. 

Mi az a Full-Flow Air Knife?

A Full-Flow Air Knife az eredeti Standard Air Knife™ mérnöki elemeit veszi át, azzal a hozzáadott előnnyel, hogy a teljes hosszon átmenő légáramlással rendelkezik, de magasabbak az üzemeltetési költségei, mint a Super Air Knife-nak. Emellett a légkéscsaládunk full-flow air knife tagja kialakításának köszönhetően a legkisebb helyigény esetén is applikálható, a szűkös gépterekben is elfér. Ezek alacsony költségű választást jelentenek, és 3″ – 36″ hosszúságban kaphatók. A Full-Flow légkés alumíniumból vagy 303-as típusú rozsdamentes acélból kapható. Egyedi méretek is rendelkezésre állnak.

Az EXAIR Full-Flow Air Knife egy hatékony módja az alkatrészek, szalagok vagy szállítószalagok tisztításának, szárításának vagy hűtésének. A környezeti levegő beszívásával, nagy áramlású, nagy sebességű légfüggönyt hoz létre. A “Full-Flow” teljes hosszában légáramlást biztosít. A sűrített levegő bemeneti nyílás(ok) a hátoldalon található(k). 

A Full-Flow Air Knife nyolc szabványos hosszúságban kapható: 3″, 6″, 9″, 12″, 18″, 24″, 30″ és 36″ (76, 152, 229, 305, 457, 610, 762 és 914 mm). Különleges hosszúságok akár 36″ (914 mm) és korlátlan rendszerhosszúság is rendelkezésre áll.

Sűrített levegő bemenet(ek):

A teljes áramlású légkésnek a sűrített levegő bemenete(i) a hátoldalon található(ak). Kis felár ellenében mindkét végén kaphatók bemeneti nyílások, azonban ezek nem ajánlottak olyan alkalmazásokhoz, ahol egyenletes légáramlásra van szükség a teljes hosszban.

Szűrés:

A tiszta levegő használata alapvető fontosságú. 

A Full-Flow légkés alumínium vagy rozsdamentes acél kivitelben kapható.

Az ipari termelés, gyártás folyamán a végtermék elkészültéig számos munkafolyamat megtervezése, leegyszerűsítése, gazdaságosabbá tétele szükséges, amely a mai – energiaszegény – világunkban mindenki számára egyértelmű:

  • a gyártás idejének csökkentése,
  • a gyártásra felhasznált anyagok költségcsökkentése,
  • a gyártásra felhasznált energia költségének csökkentése
  • mindennapi feladataink közé tartozik, amelyek ésszerű összehangolása jobb piaci lehetőséget jelenthet.
Érdekel ez a termék, ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.

 

Alkalmazási terület

Nehezen hozzáférhető, szűk helyekre kiváló választás. A Full-flow levegős kés alkalmazása sokrétű: kiválóan alkalmas szalagrendszerben lévő termékek tisztítására,víztelenítésére, hűtésére,stb. Erőssége a szállított levegő mennyisége, nem a légáram ereje. 

Levegős kés hézagoló készlet (shim set): 

A légkés teljesítményét, a légrések nagyságával szabályozhatjuk, mely a hézagoló lapkákkal illeszthető. Elérhető minden méretű légkésünkhöz. Akár 20%-kal csökkenti a levegőfogyasztást és növeli a légkés erejét. Minden készlet 3 különböző hézagolót tartalmaz. A hézagoló készletről bővebben: katt

 Tesztelné a légkést? Kattintson az ajánlatot kérek gombra és írja le milyen munkafolyamathoz keres megoldást. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. 

terméktájékozató letöltése gombra kattintva katalógusunkban a Full-Flow Air knive további felhasználási területeiről olvashat.

Esettanulmány: katt

Garancia: 5 év

Ha kíváncsi egyéb lefúvatásos technológiával való összehasonlításunkra, kattintson ide

További műszaki adatokat a lap alján lévő táblázatban talál. 

 

 

Terméktájékoztató letöltése »
Terméktájékoztató letöltése »

Gyártó: Exair      Még több termék »

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Kérdése van? Keresse szakértőinket!

Üzenetküldés:
info@mimiko.hu

Full-flow levegős kés és műszaki paraméterei

Alumínium / Rozsdamentes Acél
3″ (76 mm)
6″ (152 mm)
9″ (229 mm)
12″ (305 mm)
18″ (457 mm)
24″ (610 mm)
30″ (762 mm)
36″ (914 mm)

 

Figyelmébe ajánljuk

levegos-kes-exair

Szuper levegős kés

Csendes, 40:1  erőteljes légfüggöny lefúváshoz , tisztításhoz, szárításhoz és hűtéshez alumínium vagy rozsdamentes acél kivite ...

Megnézem »
levegos-kes-korprofil-exair

Levegős kés / kör profil / Air Wipe

360°-os lefúvást biztosít. Nem érintkezik a termékkel. Csövek, csővezetékek, kábelek és extrudált formák kifúvására, hűtésére ...

Megnézem »
levegos-kes-hezagolo-keszlet-exair

Levegős kés hézagoló készlet

A légkések teljesítményét, a légrések nagyságának állításával szabályozhatjuk, hézagoló lapkák ráillesztésével. A Szuper leveg ...

Megnézem »
standard-levegos-kes-exair

Standard levegős kés

30:1 arányú légfüggöny a szállítószalag, a lemez és az alkatrész lefújásához, alumínium vagy rozsdamentes acél kivitelben, hos ...

Megnézem »