Bontókalapácsok

Bontókalapácsok

A Doosan Infracore vállalatcsoport célja, hogy a világ 3 vezető gépgyártója közé kerüljön. Ebbe a versenybe csak a legjobb termékekkel tudnak beszállni. A vállalatcsoport része többek között a BobCat, a Portable Power (mobilkompresszorok, bontókalapácsok). Magyarországon a Portable Power Üzletág termékeit a Mimiko Kft. forgalmazza.
A Doosannak világszerte vannak gyárai. Európában Prágától kb. 40 km-re délnyugatra, Dobris városában található a Bobcat és Portable Power K+F központ, a diesel kompresszorokat gyáregysége Prágától 70 km-re északnyugatra Plzen-ben, a kalapácsokat gyártó üzemben pedig Prágában található.

Magyarországon igen népszerűek a Doosan bontókalapácsai. 2019-ben a Doosan információi alapján összesítésben a Mimiko Kft adta el a legtöbb bontókalapácsot egész Európában. Köszönhető ez annak, hogy a kalapács kínálat széles körű felhasználhatóságot biztosít (fejtő, bontó, fúró kalapácsok), masszív kialakítása a garanciája rendkívüli strapabíróságának. Bontótüskék, tömlők, csatlakozók széles választéka is elérhető cégünknél, hogy Ön azonnal tudja használni kalapácsait. A kalapácsokat nem csak forgalmazzuk, de alkatrészeket is biztosítunk, illetve hivatalos szervizként karbantartjuk őket.

A kategória nem tartalmaz termékeket.