A legjobb Doosan mobil légkompresszorok kinti munkához

2016-10-20

Ha kíváncsi arra, hogy a Doosan milyen mobilkompresszorokat készít, és már elsőre egy „legjobb kompresszorok” válogatást nézne át, akkor ez a leírás Önnek szól.

Az előző hírlevélben kicsit leporoltuk a Doosan “koreaiságát” és bemutattuk, hogy a mobilkompresszorok továbbra is Ingersoll Rand termékek (szinte csak a név változott), és minden maradt a régiben (a minőség, a gyárak, a kutatás/fejlesztés iránya, a szakemberek stb.). Például hiába dél-koreai a Doosan cégcsoport, az összeszerelés helye miatt a Doosan Portable Power divízióját amerikaiként hirdetik.

Nézzük, hogy milyen mobilkompresszorokat érdemes választani.

doosan_kompresszorok-csoportkep

Doosan 7/41

Ez a kis gyönyörűség a “középmodell”: 4100 litert szállít percenként maximum 8,6 bar nyomáson (az üzemi nyomás 6,9 bar). 2 db ¾-es levegőcsatlakozása és nagy levegőmennyisége alkalmassá teszi arra, hogy egyszer két 20-40 kg-os bontókalapácsot is ellásson erővel.

Forgalomba helyezhető (ezt szívesen elintézzük), futóműve a gyors vontatást (80 km/óra) is könnyedén bírja – így a mobilkompresszort hamar az útépítésre vagy a munkaterületre szállíthatja. 673 kg-os súlya miatt a vontatása sem fogyaszt sok üzemanyagot.

40 literes benzintankja egy gazdaságosan működő Yanmar-motort (pontosabban Yanmar 4TNV88 S3A motort) hajt, mely úgy ad 47 lóerős teljesítményt, hogy a fogyasztása alacsony marad. A túlhevülést vízhűtés előzi meg.

Nézze meg a 7/41 terméklapját

Kérjen árajánlatot a 7/41 mobilkompresszorra

Doosan 10/53

Mobilkompresszor impozáns erővel.

10 baros üzemi nyomással és 12 baros maximális nyomással lényegében bármilyen feladattal megbirkózik. Percenkénti 5300 literes szállított levegőmennyiségével egyszerre 4 szerszámot képes ellátni (3 db ¾”-os és 1 db 1 ¼” -os csatlakozása van).

Cummins motorja 74 lóerőt ad, 122 literes üzemanyagtankja biztosítja, hogy a leghosszabb műszakot is kibírja egy tankolással – és zajszintje megáll 98 decibelnél.

Igazi bivalyerős csúcsgép útépítéshez, szemcse- és szárazjeges szóráshoz vagy épp optikai kábel lefektetéséhez.

Kérjen egyedi árajánlatot

Vagy olvassa el a 10/53 terméklapját

Doosan 7/31

A népmesékben mindig a legkisebb fiú győz – a Doosan 7/31-es mobilkompresszor a most  bemutatott kompresszorok legkisebbike, ám nem véletlenül népszerű ez a modell.

515 kg-os súlyával pehelysúlyú légkompresszornak számít. 1,4 méteres magassága (1390 mm) és 1,2 méteres szélessége (1235 mm) bámulatosan kompakt mobil erőművé teszi a 7/31-et: könnyen szállítható és manőverezhető, nem foglal munkaterületet és sosincs útban – csak végzi a dolgát.

Percenként 3100 literes levegőszállítással 8,6 bar maximális nyomást ér el (üzemi nyomása 7 bar). Ezzel 2 szerszámot tud kiszolgálni (2 db ¾”-os levegőcsatlakozással bír), például 1 db 20-40 kg-os bontókalapácsot vagy 2 db 5-10 kg-os fejtőkalapácsot.

50 literrel tankolható meg, mely a Yanmar 34,8 lóerős motorját táplálja. A 3 hengeres motort vízhűtés védi.

Kérjen árajánlatot a Doosan 7/31-es mobilkompresszorára

Díjnyertes gépek

Tudjuk, hogy a Doosan márkaneve a magyar piacon még nem olyan elterjedt és nem olyan presztízsű, mint például az Ingersoll Rand – ám hiba lenne figyelmen kívül hagyni ezt a csodálatos márkát.

Ezért a minőséget bizonyítandó kicsemegéztük azokat a díjakat, melyeket a Doosan kompresszorai kaptak az utóbbi években (a lista nem teljeskörű).

2010-ben:

  • Rental Equipment Register (RER) Innovative Product Award 2010 – Kompresszorok / légszerszámok kategóriában bronzérem
  • Roads & Bridges Contractors’ Choice Award 2010 – Kompresszorok kategóriában ezüstérem

2011-ben:

  • Roads & Bridges Contractors’ Choice Award 2011 – Kompresszorok kategóriában ezüstérem

2012-ben:

  • Roads & Bridges Contractors’ Choice Award 2012 – Kompresszorok kategóriában ezüstérem, illetve a munkaterületi biztonság kategóriában szintén ezüstérem

2013-ban:

Roads & Bridges Contractors’ Choice Award 2013 – Kompresszorok kategóriában ezüstérem

Megválogatjuk, hogy milyen márkákat forgalmazzunk

Mielőtt egy márka forgalmazói (vagy kizárólagos forgalmazói) leszünk, előtte alaposan leteszteljük a gépeket, és a saját tapasztalataink mellett szakértők véleményére is adunk. Elolvassuk a globális értékeléseket, megnézzük a gépek ár/érték arányát, a megbízhatóságot, az elérhető alkatrészeket, a garancia feltételeit, a technológia fejlettségét, a márka panaszkezelését, a felhasználói visszajelzéseket és így tovább.

És ha mindent rendben találunk és jó szívvel tudjuk ajánlani a márkát, csak akkor állapodunk meg a céggel.

Ennek egyetlen oka van: a vevőinket partnernek tekintjük és szeretném, ha hosszú távon működnénk együtt. Így éri meg a legjobban, így korrekt és így alszunk nyugodtan.

A Doosan minden “szűrőnkön” átment, több modelljüknél és mobilkompresszoruknál őszinte ámulattal figyeltük a gép teljesítményét és a technológia fejlettségét.

Válasszon Doosan mobilkompresszort Ön is – a forgalmazás mellett a garanciális ügyintézést és a szervizelést is elvégezzük Önnek.

Vásárlóink mondták

  • A megrendelt termék az ígért határidő előtt érkezett meg, ráadásul az ajánlathoz képest kedvezőbb áron.

    ACF Condor vakológép szett, FINI kompresszor

    condor-vakologep-acf-mimikoMK_103_90_3

    Pelesz Nándor Műszaki vezető - PT Fitter Kft.

  • Az árak és a szállítás a megbeszéltek szerint történt.

    Körmendi-Vas Géza Kereskedelmi igazgató - HÉFAL Kft.

  • Berendezésünk (kompresszor ) a karbantartások és szakmai tanácsok alapján már évek óta jól és megbízhatóan
    üzemel

    Vass László tulajdonos - Rögvest Kft.

  • Telefonon történt érdeklődésünket követően nagyon hamar megérkezett a megbeszélt termék

    Varga Lajos tulajdonos - Habbeton Kft.

További vélemények »

Kérdése van?
Keresse szakértő kollégáinkat!

A Mimiko Kft. szakmai tanáccsal, megoldási javaslattal áll ügyfelei rendelkezésére. Cégünk mérnöki szaktudása és megoldás-orientált hozzáállása biztosítja a legmagasabb szintű kiszolgálást. Keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken.

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök






















Visszahívást kérek

Visszahívást kérek

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–16:00-ig) visszahívjuk Önt.






















Ajánlatot kérek

Ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.