Válassza a 3. lehetőséget: Exair kapcsolószekrényhűtők

2023-05-24

Klíma berendezések, ventilátorok vs. Exair kapcsolószekrényhűtők. Spóroljon az Exair elektromos kapcsolószekrény hűtő berendezéseivel!

Ismerje meg Ön is az elektromos kapcsolószekrény hűtésének titkát. 

Tekintse meg az Exair kapcsolószekrény hűtés akcióját. 

Az emberek már az ókortól kezdve keresték a módját annak, hogy lehűtsék magukat, az ókori kézi ventilátor feltalálásától kezdve a modern légkondicionáló rendszerekig, amelyeket egész épületek lehűtésére használnak. Manapság már szinte mindenhez van hűtőrendszer; a számítógépeknek saját hűtőrendszerük van, a párakapuk vizet porlasztanak az emberek lehűtésére, a múzeumokban a műtárgyaknak klimatizált vitrinjeik vannak, stb. De mi a helyzet a létesítményében lévő elektromos szekrényekkel? A túlmelegedő elektromos szekrények drága leállásokat okozhatnak, és nem biztonságos működéshez vezethetnek, ha az ajtók nyitva maradnak, és a ventilátorok befújnak. Az elektromos szekrények esetében két jól ismert módja van az elektromos szekrények hűtésének: a ventilátorok és a légkondicionáló egységek. De van egy harmadik lehetőség is, amelyet választhat, ez pedig az EXAIR szekrényhűtő megoldásai.

 

Exair elektromos kapcsolószekrény hűtés

 

A szekrényhűtők sűrített levegővel működő hűtőegységek, amelyek sűrített levegőforrást használnak a zárt területek hűtésére. De miért választana egy szekrényhűtőt egy légkondicionáló hűtőközeggel hajtott rendszer helyett? Mindegyik rendszernek vannak előnyei és hátrányai, amelyeket egymással szemben lehet mérlegelni.

Klímák:
Előnyök:
Hatékony hűtési kapacitás

Hátrányok:
Drága kezdeti és üzemeltetési költségek. A klímának folyamatosan kell mennie, ami sok energiát fogyaszt. 
Folyamatos karbantartást igényel

Szekrényhűtők:
Előnyök:
Olcsóbb kezdeti költségek, alacsonyabb üzemeltetési költség. Miután lehűti a kapcsolószekrényt, a berendezés kikapcsol.
Nincsenek mozgó alkatrészek / nincs tényleges karbantartás. Minimális helyet foglal.

 

Exair kapcsolószekrény hűtés

Az EXAIR szekrényhűtőrendszerek még rendkívül agresszív környezetben is megbízható hővédelmet nyújtanak az érzékeny elektronikának és vezérlőknek.

A klímaberendezések a legtöbb esetben vegyi anyaggal működnek. A folyadék sűrítésével és dekompressziójával jelentős hőmérséklet-csökkenést okozhat a környező levegőben, amelyet egy területre fújhat. Ez a folyamat sok mozgó alkatrészt igényel, amelyek idővel elhasználódnak és költséges cserére szorulnak. A szekrényhűtőknél nincs ilyen probléma, mivel  nincsenek elhasználódó mozgó alkatrészek. Amíg tiszta, száraz levegőt biztosít a Cabinet Cooler számára, a rendszer korlátlan ideig működik. Egy másik dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy a klímaberendezésekben található vegyi anyag nem teljesen biztonságos, káros lehet a környezetre, mivel lebonthatja az ózont, és sűrűsége miatt kiszorítja az oxigént, és gyors fulladást okozhat.

A hűtőszekrények sűrített levegőt használnak, olyan levegőt, amelyet mi is belélegzünk, és amely körülvesz minket. Tehát nem jelent veszélyt a környezetre.

Exair Cabinet Cooler működése

Összegezve tehát a klímaberendezések sokkal drágábbak az előzetes költségek és a fenntartási költségek szempontjából. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon valóban olcsóbb a szekrényhűtő használata, mivel nincs karbantartási és javítási költsége, valamint a kezdeti, beruházási költsége is sokkal olcsóbb, mint a klímaberendezéseké.

 

További információért, videóért kattintson: ide

 

Vásárlóink mondták

 • A megrendelt termék az ígért határidő előtt érkezett meg, ráadásul az ajánlathoz képest kedvezőbb áron.

  ACF Condor vakológép szett, FINI kompresszor

  condor-vakologep-acf-mimikoMK_103_90_3

  Pelesz Nándor Műszaki vezető - PT Fitter Kft.

 • Az árak és a szállítás a megbeszéltek szerint történt.

  Körmendi-Vas Géza Kereskedelmi igazgató - HÉFAL Kft.

 • Berendezésünk (kompresszor ) a karbantartások és szakmai tanácsok alapján már évek óta jól és megbízhatóan
  üzemel

  Vass László tulajdonos - Rögvest Kft.

 • Telefonon történt érdeklődésünket követően nagyon hamar megérkezett a megbeszélt termék

  Varga Lajos tulajdonos - Habbeton Kft.

További vélemények »

Kérdése van?
Keresse szakértő kollégáinkat!

A Mimiko Kft. szakmai tanáccsal, megoldási javaslattal áll ügyfelei rendelkezésére. Cégünk mérnöki szaktudása és megoldás-orientált hozzáállása biztosítja a legmagasabb szintű kiszolgálást. Keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken.

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök

Üzenetet küldök


Visszahívást kérek

Visszahívást kérek

Kérjen tőlünk visszahívást!

Adja meg nevét és telefonszámát és mi a lehető leghamarabb (hétköznaponként 9:00–16:00-ig) visszahívjuk Önt.


Ajánlatot kérek

Ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi megadott elérhetőségén hamarosan megkeressük Önt ajánlatunkkal.